13:55 Dom i saveti Neverovatno jak narodni čaj: Raste na njivi, a čuva jetru i bubrege "čisti krv", pomaže mršavljenje
13:22 Dom i saveti Jeftiniji i ukusniji od kupovnog: Sipajte ovo u ključalo mleko i napravite domaći sir, bez aditiva
12:55 Horoskop Nedeljni horoskop: Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu
12:26 Porodica Imate li "otrovne" drugarice? Naš psiholog otkriva pet znakova da vas mentalno i fizički uništavaju, a da toga niste ni svesni
11:52 Dom i saveti Baka je bila u pravu: Ovaj davno zaboravljeni trik čuva paradajz od pucanja, a jača ukus
11:21 Dom i saveti Stavite tri kocke šećera u veš mašinu: Kad izvadite opran veš izgledaće kao da ste ga tek kupili
10:51 Ispovesti Imam 34 godine i blokirala sam broj telefona rođene majke: Svi me osuđuju, a evo zašto sam to uradila
10:20 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju na jedan momenat: Ako vam se ovo dešava tokom noći preti vam srčani udar
09:50 Porodica Sutra je Blaga Marija, zaštitnica svih žena: Noćas pred spavanje uradite jednu stvar za sreću i zdravlje
09:10 Horoskop Poslednji broj u godini rođenja otkriva kada ćete imati novca: Saznajte na koji način možete ostvariti dobitak i obilje
21:46 Poznati Da li znate ko su ove devojčice? Odrastale su pred kamerama, izgradile carstvo, a danas je njihovo ime zvučno!
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!
19:55 Dom i saveti Prvoklasna proja: U testo ubacite 2 tajna sastojka - neće se mrviti i ostaće danima sveža
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. decembar: Rak skida veliki teret, Škorpiju vodi intuicija