14:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
14:42 Ispovesti Primetila sam da mi je dečko sipao nešto u piće: Zamenila sam čaše i posle par minuta shvatila šta je želeo da mi uradi
13:55 Dom i saveti Neverovatno jak narodni čaj: Raste na njivi, a čuva jetru i bubrege "čisti krv", pomaže mršavljenje
13:22 Dom i saveti Jeftiniji i ukusniji od kupovnog: Sipajte ovo u ključalo mleko i napravite domaći sir, bez aditiva
12:55 Horoskop Nedeljni horoskop: Ovnovima propadaju planovi, Device na meti manipulatora, Ribe gube kontrolu
12:26 Porodica Imate li "otrovne" drugarice? Naš psiholog otkriva pet znakova da vas mentalno i fizički uništavaju, a da toga niste ni svesni
11:52 Dom i saveti Baka je bila u pravu: Ovaj davno zaboravljeni trik čuva paradajz od pucanja, a jača ukus
11:21 Dom i saveti Stavite tri kocke šećera u veš mašinu: Kad izvadite opran veš izgledaće kao da ste ga tek kupili
10:51 Ispovesti Imam 34 godine i blokirala sam broj telefona rođene majke: Svi me osuđuju, a evo zašto sam to uradila
10:20 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju na jedan momenat: Ako vam se ovo dešava tokom noći preti vam srčani udar
09:50 Porodica Sutra je Blaga Marija, zaštitnica svih žena: Noćas pred spavanje uradite jednu stvar za sreću i zdravlje
09:10 Horoskop Poslednji broj u godini rođenja otkriva kada ćete imati novca: Saznajte na koji način možete ostvariti dobitak i obilje
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte