13:56 Poznati Njih dve su preslikane, ama iste? Na fotografijama iz mladosti, Nina Badrić neverovatno podsećaju na Kim Kardašijan, a šta vi kažete?
12:45 Porodica 5 znakova koji ukazuju vas partner ili partnerka vara: Na jednu stvar uvek žmurite, a može biti da je to jasan signal
12:07 Dom i saveti Svi pogrešno perete čarape, pravilno je samo jedno: Ako ovako ne uključujete veš mašinu, može biti i opasno
11:27 Ispovesti Verenik mi je umro od infarkta na dan venčanja: Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
10:51 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, možete početi da slavite! Od 11. avgusta za vas kreće najlepši period u 2025.
10:21 Lepota i Moda Srpsku pevačicu su osudili zbog njih, a one postale IN, prodaju se kao alva: Prošetajte samo po tržnim centrima, ove sandale su svuda, Srpkinje ih sumanuto kupuju
09:47 Ispovesti Pentrala se po kuhinji, pa prsla kičma... Mirjana sada mora da nosi mider 3 meseca, a sve zbog najobičnije gluposti
09:15 Ispovesti Srce joj je „eksplodiralo“ zbog alergije: Medicinska sestra preživela jeziv anafilaktički šok, "videla sam što nas čeka nakon što umremo"
09:09 Dom i saveti Vi zalivate i zalivate i zalivate, a cveće vene, vene i vene: Gde pravite strašnu grešku, evo šta je najbitnije kod odgajanja biljaka
08:40 Horoskop Ne juče, ne sutra, nego danas 10. avgusta dolazi nešto neočekivano: Za 3 horoskopska znaka se "otvaraju vrata sreće", ovo je talas sjajne energije
21:40 Zdravlje Rak debelog creva nije samo krv u stolici: Ovaj simptom niko ne povezuje sa karcinomom - a trebalo bi!
21:57 Horoskop Ljudi ne mogu da im odole, privlače pažnju gde god da se pojave, a nisu Lavovi: U kom znaku se rađaju najharizmatičnije osobe?
21:30 Poznati Evo koliko se kralj "otvori" za poklone svom osoblju? Ko šta dobija, učestvuje i kraljica Kamila?
20:59 Dom i saveti Ne uništavajte cevi hemikalijama, sirćetom i ostalim jakim sredstvima: Ova stvar iz frižidera otpušava sudoperu na keca
20:29 Poznati Je l' ovo za vas siromašna jelka? Osuli paljbu po Selin Dion, prozivaju je zbog ovoga, svi u čudu
20:00 Lepota i Moda Svi su od ovih senki bežali kao đavo od krsta, a nisu imali pojma koliko su zapravo dobre: Ova senka za oči je najbolja senka 2025. godine, osvojiće i 2026.
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. decembar: Jedan znak će doživeti nešto najlepše, Devicama će biti malo naporan dan