15:48 Zdravlje Šta se dešava ako jedete čija semenke svaki dan: Važno upozorenje se širi internetom, budite oprezni!
15:19 Poznati Tajna mladolikog izgleda Hajdi Klum: „Zbog ovoga sam vitka, puna energije i ništa me ne boli!“
14:46 Lepota i Moda Pantalone koje brišu godine: Izgledaćete mlađe i vitkije ako primenite 1 zlatno pravilo!
14:17 Ispovesti Svekrva mi je na svadbi zalepila tortu u lice: Uz to me je najstrašnije uvredila, a moj muž je ćutao i gledao!
13:45 Horoskop Za 3 znaka horoskopa stiže brdo para: Do kraja avgusta će jedni naći dobar posao, a drugi iznenada dobiti veliki novac!
13:16 Porodica Ovo cveće svi imaju, a privlači bedu i bolesti: Izbacite ga iz kuće i sreća će vam se osmehnuti!
12:46 Zdravlje Svi ljudi koji žive 100 godina imaju istu osobinu: Zaboravite gene, to vas čuva od bolesti i produžava život!
12:05 Dom i saveti Svekrva mi je otkrila trik za posiveli veš: Više ne koristim izbeljivač, a odeća mi je bela kao sa reklame!
10:58 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Mogu ozbiljno da pogoršaju ove 3 bolesti, nemojte ni da ih pipnete!
10:27 Porodica Ko donosi sreću, a ko maler? Pazite koga prvo vidite kad izađete iz kuće, naše bake su po tome znale kakav će im biti dan!
10:02 Zdravlje Ostavite kafu u prošlosti: Ovih 6 navika će vas brže razbuditi, plus su mnogo zdravije
08:27 Horoskop 3 znaka proći će kroz pakao, ovo niko nije očekivao: Zatvara se karmički krug, evo koga će šta strefiti
08:03 Lepota i Moda Parfem, toaletna ili kolonjska voda? Evo šta je najbolje i šta se najviše isplati
21:55 Poznati Madona i Gaj Riči posle 20 godina ponovo zajedno! Zakopali ratne sekire, sve ružno ostavili po strani
21:25 Porodica Najveći greh za posnom slavskom trpezom: Na Svetog Nikolu ovo nikako ne sme da se radi
20:55 Lepota i Moda Ma, ova žena grmi! Ima 62 godine, a u kratkoj čipkastoj suknji izvajane manekenske noge!