21:31 Porodica Roditelj je uvek u pravu? Ovaj stav može lako da vam se obije o glavu, niste svesni šta radite detetu
20:58 Poznati Nije samo dobar frajer: Posle ovoga sve žene žele da se usele kod njega, glumac je spreman na sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 31. avgust: Škorpije se opraštaju od prošlosti, Vodolije će biti inspirisane, a ostali?
18:57 Ispovesti Mama kaže da sam nevaspitana: Rekla mi je da ćutim kada me je napao deda, ali jednostavno nisam mogla da izdržim
18:28 Lepota i Moda Dijamanti od preko 100 karata: Sve je stalo kada je prošetala Džulija Roberts, nakitom ulepšala perfektnu haljinu
18:00 Dom i saveti Same će se zalivati: Biljke će biti savršeno hidrirane, trik je u ambalaži koju često bacamo
17:29 Zdravlje Zdravi kao dren: Znajte da je sve pod kontrolom ako primetite ovih 9 znakova, nije do kilaže
17:02 Poznati Džabe su pobegli iz Engleske: Megan Markl kaže da su njena deca jednu stvar ,,pokupili" od tate, u pitanju je ova reč
16:43 Lepota i Moda Najtraženija boja kose jeseni 2025: Luksuzna nijansa podmlađuje i uvek ćete izgledati odmorno!
16:27 Dom i saveti Slatko od šljiva po receptu naših baka: Baš kako se nekada spremala slatka zimnica - i kvalitet i ukus
22:08 Horoskop TAROT PROGNOZA ZA 2026. GODINU Dva znaka dobijaju dobru kartu velikog uspeha, a jedan najgoru -Smrt
21:45 Porodica MORATE IH NABAVITI ŠTO PRE 5 feng šui stvari koje privlače sreću, novac i napredak u 2026. godini
21:22 Dom i saveti OVE FRIZURE ĆE ZAVLADETI 2026. GODINOM: Azijski trend briše godine s lica, prozirne šiške vraćaju mladalački sjaj, a lob postaje frizura broj 1 među ženama
21:05 Zdravlje Dr Dunjić upozorava: Štitna žlezda, srce i pankreas stradaju zbog ovoga – „Vitamini vam ne pomažu ako spavate na pogrešnom dušeku“
20:42 Dom i saveti Majstor rasklopio veš-mašinu i otkrio šokantnu istinu o omekšivaču: Odmah prestanite da ga koristite
20:18 Porodica Nisu je zapamtili, nisu ni stigli da je zagrle: Majka je otišla, a Veljko i Milan su ostali sami sa ocem i bakom