11:07 Ispovesti Govore mi da sam izdajnica: Cela porodica želi da me se odrekne, ne shvataju zašto sam krila sestrinu tajnu
10:46 Dom i saveti Nikako vrelom vodom: Ove vrste mrlja rastvara samo hladna, ali obratite pažnju na jednu stvar
10:24 Lepota i Moda Haos u prodavnicama zbog ovih štikli! Žene se otimaju zbog njih u radnjama, a za sve je kriv jedan detalj!
10:02 Poznati ,,Otac mi je bio monstrum": Anđeoski dečak je svakodnevno prolazio kroz pakao, džabe mu milioni
09:18 Poznati Šta joj se desilo? Poznata glumica s ogromnom modricom ispod oka i natečenim licem, pokušala sve da sakrije
09:15 Lepota i Moda Nekada žarila modnim pistama, danas je neprepoznatljiva: Manekenka čarobne lepote danas izgleda kao baba, uništena, propala...
08:43 Porodica Ne treba vam vrela akcija: Ove stvari su bukvalno čuvari ljubavi, razvod vam neće pasti na pamet
08:20 Lepota i Moda Žene preko 50-e nikako ne treba da nose ovu frizuru i boju kose: Čine da izgledaju umorno i još starije
08:04 Zdravlje Ma dosta više: Prekinite da dozvoljavate stresu da vas kontroliše, evo kako da mu konačno kažete ,,stop"
22:06 Poznati Svi pričaju o novoj frizuri Kejt Midlton: „Kosa joj nikad nije bila tako grozna, to je sigurno perika!“
21:40 Dom i saveti Veš će mirisati 3 dana bez kapi omekšivača: Primenite bakin trik od 30 dinara koji čini čuda!
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje