16:36 Dom i saveti Cveće vam više ne raste? Možda treba da ga presadite, po ovome ćete znati da mu treba veća saksija
16:20 Poznati ,,Mrzela sam to": Hju Hefner je insistirao na jednoj bezobraznoj akivnosti, bivšoj devojci se stalno okretao želudac
15:48 Poznati Najbolje drugarice i opasno zgodne i zavodljive: Ivanka Tramp i Žizel Bundšen se skinule na jahti, nema više "ozbiljnih kombinacija"
15:32 Horoskop Što su stariji, to su lepši i srećniji: 4 znaka horoskopa stare kao vino, s godinama su sve privlačniji!
15:19 Ispovesti Aleksandar dočekao ženu i bebu iz porodilišta, ali mu jedna stvar nije dala mira: Kad je stigao DNK test – počela je NOĆNA MORA
15:16 Dom i saveti Ne trošite pare: Najbolji proizvod za čišćenje tuš kabine već imate kod kuće, samo je prebrišite i zablistaće momentalno
15:00 Lepota i Moda Neverovatna smesa jača je od botoksa: Za 12 dana lice će vratiti mladelački sjaj, a bore će nestati kao gumicom obrisane
14:42 Dom i saveti Znamo da cimet tera paukove, ali na druga dva sredstva niste ni pomislili: Od ovih namirnica beže kao đavo od krsta, recite zbogom i paučini po ćoskovima
14:26 Ispovesti Mislila sam da mi desni krvare zbog tvrde četkice: Nije mi palo na pamet da je to prvi znak raka!
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!
11:30 Ispovesti Zaljubila se u siromašnog automehaničara: Prijateljice su je ponižavale, a kasnije zaplakale od zavisti
11:00 Horoskop Sutra, 21. decembra počinje sezona Jarca: Donosi potpuno novu energiju i velike promene, sve postaje mnogo jasnije
10:01 Lepota i Moda Džulija Roberts ovako neguje kosu: Blistava je i jaka zahvaljujući 3 navike, probajte i vi, nećete se pokajati
09:41 Dom i saveti Vratite ravnotežu u želucu posle prazničnog prejedanja: Evo kako se rešiti viška kiseline i olakšati varenje (RECEPT)