18:26 Lepota i Moda Niti je štikla visoka, niti su neudobne, savršene su: Ovo su štikle koje se nose u svim prlikama, mogu i uz haljine, a i uz farmerke
17:58 Dom i saveti Pecivo će biti kao da ste ga pekli u pekarskoj peći i ne samo to: Kada ovo stavite u rernu, hrana "izlazi" mnogo, mnogo ukusnija
17:26 Horoskop Muškarci istog momenta odlepe za njima, zanosne i atraktivne: U ovom horoskopskom znaku se rađaju najvatrenije žene
17:01 Horoskop Veliki mesečni horoskop za oktobar: Blizanci na karijernoj raskrsnici, Ovnu ozbiljan sukob sa partnerom, Strelcu leđa slaba
16:42 Dom i saveti Sve bolesti dolaze iz creva, a ovo je smrt za njih: 3 namirnice obavezno treba izbaciti iz ishrane da bi očistili parazite
16:18 Poznati Šokantna ispovest Prisile Prisli: Majkl Džekson je oženio moju ćerku samo zbog Elvisovog nasledstva!
16:00 Ispovesti Žena ga varala sa šefom: On je uradio nešto što niko nije očekivao - razveo se, pa oženio njegovu ćerku
15:42 Dom i saveti Zašto se pomorandže pakuju u crvene mrežice? To nije slučajno, razlog će vas iznenaditi
15:22 Ispovesti Otac me ubijao od batina, pobegla sam od kuće sa 13 godina: Sada sam otkrila jezivu istinu o mužu, povezan je s mojim tatom
15:02 Poznati Megan Markl šokira svet novom bojom kose: Da li je ovo perfidan potez protiv Kejt Midlton?
14:43 Zdravlje Nema kalorije, a može vas skupo koštati: Svi misle da je bezopasno i bez šećera, ali ovo piće može izazvati kardiovaskularne bolesti i moždani udar
14:20 Porodica Dugovečnost na italijanski način: Dekica od 91 godinu šokirao savetima za mladost i zdravlje
21:59 Horoskop Blizanci- godišnji horoskop za 2026. godinu: Biće izazovno u ljubavi, na poslu, ali i sa zdravljem, čeka vas turbulentna godina
21:27 Dom i saveti Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
21:00 Dom i saveti Niti je gnjecav, niti se raspada, nego je rastresit i ludilo ukusan: Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti
20:31 Poznati Dobili su ih uz pomoć surogat majke i sve vreme ih krili od očiju javnosti: Evo kako izgleaju sinovi Eltona Džona i njegovog muža, svi pričaju o njihovim frizurama
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora