17:08 Zdravlje Kako da bol manje boli: Evo 7 načina kako da se nosite sa životnim nedaćama i ostanete smireni i staloženi
15:47 Poznati Maraja Keri okovana ledom: Odmrznula se tačno u ponoć i svojom čuvenom pesmom najavila praznične dane
15:42 Zdravlje Za 24 sata tri kilograma manje: Ova dijeta drži se samo određenim danima, nemojte da propustite priliku, sutra vam je prva šansa
15:22 Dom i saveti Ljudi masovno stavljaju sirovi pirinač u frižider: Kada čujete razlog, odmah ćete početi i vi to da radite
15:21 Zdravlje Postoje dokazi šta je krenulo po zlu: Umrla i druga osoba kojoj je presađeno srce svinje
14:57 Porodica "Mrzim što sam mama, želim da stavim sebe na prvo mesto": Šokantna ispovest zbog koje su je razapeli na društvenim mrežama
14:15 Poznati Sestre Kardašijan kao Bratz lutke: Protetske usne i teška šminka kao cena spektakularnog izgleda za Noć veštica
13:50 Poznati "Bio je divan čovek, ali ja sam bila užasna supruga": Umro bivši muž Eve Longorije, glumica priznala šta im je uništilo brak
12:53 Lepota i Moda Deneris iz "Igre prestola" je obožava: Puter smeđa boja kose kao vodeći trend sezone
12:07 Lepota i Moda Najluđi trik ikada: Žena otkrila tajnu kako da iskoristite poslednje mrvice omiljenog karmina i stvarno radi
11:10 Ispovesti Sin se odrekao roditelja, otac od bola legao u postelju: Prošlo je 7 godina kako je otišao - "Samo da ga vidimo dok smo živi"
17:26 Poznati Pevačica smršala 22 kilograma! Godinama je kuburila sa viškom, a sada izgleda brutalno, fotke sa 45. rođendana pokidale!
16:38 Porodica Sve vreme se bespotrebno mučite, ovako ćete najlakše spakovati poklone: Evo kako se zapravo koristiti ukrasni papir
16:14 Poznati Šeta po plaži decu i kupaće kostime: Svi kite jelku i kupuju poklone, a poznata glumica se brčka u moru!
15:48 Horoskop Otvaraju im se prilike koje donose planinu dobrih stvari: Jedan znak će 5 dana pre kraja godine doživeti zaokret u životu
15:22 Porodica Pas oduševio 3,5 miliona ljudi! Ponašao se čudno kad se vlasnica vratila kući, a razlog je sve nasmejao