10:55 Porodica Sutra slavimo svete mučenice Veru, Nadu I Ljubav: Na praznik posvećen majkama i deci, obavezno se uzdržite od 2 stvari
10:35 Zdravlje Otkriveno zašto je Marija živela 117 godina! Naučnici analizirali najstariju ženu sveta, evo u čemu je njena tajna
10:16 Dom i saveti Filtrira vazduh, proizvodi kiseonik I održava nivo vlage: Ako ovu biljku unesete u sobu, spavaćete kao beba
09:53 Dom i saveti Zaboravili ste da izvadite meso iz zamrzivača? Ovo je najbrži način da ga odmrznete, potrebno je 5 minuta!
09:29 Horoskop Ne podnose nepravdu i svađe: Ljudi rođeni u 1 horoskopskom znaku lepim rečima menjaju svet
09:05 Zdravlje Mileni aparat za pritisak stalno pokazuje različite rezultate? Evo zašto je "pravilo tri puta na tri minuta" ključno, objašnjava doktorka Stojanov
08:45 Ispovesti Od Holivuda do seoskog dvorišta: Kako je prelepa američka pevačica postala srpska snajka, rodila sina i otkrila kako se slaže sa svekrvom
08:28 Horoskop Tarot karta za oktobar za svaki znak: Škorpiji zlobnici "kopaju jamu", Jarcu profesionalni napredak...
21:30 Porodica Ceo svet mi se srušio: Doris otkrila da je odrasla uz pogrešne roditelje - DNK test otkrio užasnu istinu
20:38 Horoskop Novčani horoskop za oktobar 2025: Devici nepredviđeni troškovi, Biku prilika za bonuse, Jarcu talas finansijske sreće
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod friezra! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života