17:36 Lepota i Moda Imate preko 50 i tanka vam je kosa? Ne brinite, ove 3 frizure su idealne za vas, izgledaćete mlado i sveže!
17:04 Lepota i Moda Što na um, to na drum: Ovim znacima je jezik brži od pameti, oprostite im, dobronamerni su
16:45 Porodica Pet znakova na koje morate da obratite pažnju: Ako ste na početku zabavljanja ne ignorišite ih
16:22 Poznati Mišljenja su podeljena: Svi komentarišu šta je to obula Điđi Hadid, autentičnost ili promašaj?
15:58 Porodica Živi raskošnije od većine odraslih: Zlatni sat, ogrlice i porše su svakodnevica ovog jednogodišnjeg dečaka
15:23 Poznati Od potrčka Paris Hilton do vrhunske preduzetnice: Evo koliko je milijardi "teška" rijaliti zvezda Kim Kardašijan
14:58 Lepota i Moda Bob frizura zahteva redovno održavanje: Evo kako da je stilizujete tako da je toplota ne ošteti, caka je u ovome
14:33 Poznati "Ova osoba je neprepoznatljiva verzija mene": Džesika Simpson podelila sliku iz perioda borbe sa zavisnošću
14:10 Ispovesti “Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu": Potez mladoženje izazvao zgražavanje gostiju
13:19 Horoskop Saturn, najveći zlotvor Zodijaka kreće direktno: Četiri znaka nek se spreme, vreme je za važne životne lekcije
12:54 Ispovesti "Moj muž od mene očekuje jedno i vrlo je zahtevno": Bogata domaćica otkrila stvarnost koja se krije iza raskošnog života
12:28 Lepota i Moda "Coffe Lips" trend zaludeo influenserke: Ova nijansa ruža je apsolutni favorit ove sezone
16:38 Porodica Sve vreme se bespotrebno mučite, ovako ćete najlakše spakovati poklone: Evo kako se zapravo koristiti ukrasni papir
16:14 Poznati Šeta po plaži decu i kupaće kostime: Svi kite jelku i kupuju poklone, a poznata glumica se brčka u moru!
15:48 Horoskop Otvaraju im se prilike koje donose planinu dobrih stvari: Jedan znak će 5 dana pre kraja godine doživeti zaokret u životu
15:22 Porodica Pas oduševio 3,5 miliona ljudi! Ponašao se čudno kad se vlasnica vratila kući, a razlog je sve nasmejao
14:57 Lepota i Moda 90ih su ih nosile naše mame i bake, a onda postala najomraženija: Vratila se na velika vrata, ovo će biti najpopularnija frizura 2026. godine