14:59 Porodica Vozi traktor i kamion kao muško, prebacuje trupce... Svi misle da je model, gore mreže zbog lepe Jovane, pola Srbije hoće je za snajku
14:56 Zdravlje Koliko trbušnjaka do ravnog stomaka? Odgovor zavisi od 1 faktora, evo šta savetuju stručnjaci
14:33 Porodica "Pa dobro je rekla": Urnebesna reakcija male Aline na mamino pitanje zašto ne želi decu, ovakva medena klinceza se ne rađa dvaput!
14:25 Horoskop Astrolog Pavel Globa dao preciznu prognozu za decembar: Poslednji mesec u 2023. nosi beskrajnu sreću za 3 znaka horoskopa
14:08 Poznati Pol Makartni otkrio nepoznati detalj: „Šokiralo me je ono što mi je Džon Lenon rekao pre smrti“
13:45 Poznati I poznati muče istu muku: Evo kako Šeron Stoun, Salma Hajek i još neke slavne ličnosti drže dijabetes pod kontrolom
13:22 Lepota i Moda Svaka žena treba da ih ima: Sve što vam je potrebno su ovih 5 cipela, uklapaju se uz apsolutno svaki autfit!
12:53 Dom i saveti Mrlje kao pojam iz prošlosti: Očistite kauč za tili čas uz pomoć ovog predmeta iz kuhinje, svi ga imamo!
12:40 Zdravlje Ovakav toalet papir može biti opasan po zdravlje: Kad budete čuli šta radi vašem telu, nikad ga nećete kupiti
12:25 Poznati Bila je mlađa od njega 60 godina! Ko je Nigerijka s kojom je Jovan Marić proveo poslednje godine života, evo kako je došla u Srbiju
12:08 Poznati "To je bila moja najveća životna greška": Kris Džener po prvi put nakon više od 30 godina progovorila o prevari, postaje napeto!
21:59 Horoskop Blizanci- godišnji horoskop za 2026. godinu: Biće izazovno u ljubavi, na poslu, ali i sa zdravljem, čeka vas turbulentna godina
21:27 Dom i saveti Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
21:00 Dom i saveti Niti je gnjecav, niti se raspada, nego je rastresit i ludilo ukusan: Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti
20:31 Poznati Dobili su ih uz pomoć surogat majke i sve vreme ih krili od očiju javnosti: Evo kako izgleaju sinovi Eltona Džona i njegovog muža, svi pričaju o njihovim frizurama
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora