11:45 Porodica Poboljšajte ljubavni život bojom odeće: Ako želite da osvojite nekoga, obucite roze, a evo koja boja tera na iskrenost
11:22 Poznati Sa Kardašijanovima za Božić: Rijaliti zvezda pokazala kako njena porodica slavi veliki praznik, ova tradicija je neizostavna
11:03 Porodica Male tajne srećnog braka: Uspešne zajednice dele 7 navika, njihove konekcije su nesalomive!
10:12 Zdravlje Iznenađujuće otkriće: Ljudi u ovim godinama treba da imaju mali višak kilograma, to im čuva zdravlje
09:30 Poznati Kao sav normalan svet: Kralj Čarls ovaj komad odeće nosi već 35 godina, a za to ima dobar razlog
09:05 Porodica Najvažniji običaji za Svetog Nikolu: Da bi vam sledeća godina bila bogata i rodna, danas ovo obavezno uradite
08:38 Zdravlje Možda imate tromb, a da to ni ne znate: Ovi simpomi nepogrešivo otkrivaju da vam je život u opasnosti
08:18 Zdravlje Svaki dan sam za doručak jela tri jaja: Evo šta se desilo sa mojim zdravljem, bila sam zapanjena!
06:50 Zdravlje Sestra Selin Dion otkrila u kakvom je stanju pevačica: "Ono što mi slama srce, još uvek sanja da se jednog dana vrati na scenu
21:25 Zdravlje Brani telo od tumora i gojaznosti: Manjak ovog vitamina "krivac" za teške bolesti, a malo ko ga ima dovoljno
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto
14:35 Dom i saveti Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan