06:17 Ispovesti Žena dobila nepristojnu ponudu od čoveka koji je tražio bebisiterku i čistačicu: Zarada zavisi od stila oblačenja
06:03 Zdravlje LETOVANJE KAO TERAPIJA: More čisti organizam od otrova, smiruje psihičke tegobe, deluje na astmu i alergije
22:29 Zdravlje Doktor Rajović ekspert za inteligenciju najmlađih tvrdi: Besno i razmaženo dete možete dovesti u red samo na jedan način
21:02 Porodica Danas lajk monstrumu iz Gradačca, sutra novi ubica: Psiholog Stančić tvrdi da smo oguglali na nasilje i reagujemo tek kad se nekome oduzme život
20:26 Dom i saveti Zaboravite na skupe šampone: Soda bikarbona je od koristiti za sprečavanje opadanja kose, za brži rast i uklanjanje peruti
18:19 Poznati Važi za drsku i bahatu osobu koja ponižava osoblje: Kajli Džener je najmlađa milijarderka koja je sama zaradila novac
17:23 Ispovesti Kao od šale okreće bika od pola tone na ražnju: Sanja je jedina žena u Srbiji koja peče vola, iako inženjer nastavila je porodičnu tradiciju
16:59 Zdravlje Smokve za zdravlje i izgled: Za kožu, sluh, pluća, grlo, a evo šta kažu stručnjaci koja količina je bezbedna
16:25 Lepota i Moda Hejli Biber diktira trendove u bjuti industriji: Jagoda mejkap trik sa kojim lice deluje odmorno i sveže
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac