11:03 Poznati Bila je na vrhuncu karijere, a privatni život joj se raspadao: Nikol Kidman otkrila koliko je uništio razvod sa Tomom Kruzom
10:39 Zdravlje Niske temperature teraju srce da jače radi: Oprez kad izlazite napolje, minus može da bude koban - ovo obavezno uradite
10:15 Zdravlje Muči vas dugotrajan kašalj: Nutricionistkinja Ana savetuje kako na prirodan način ublažite tegobe
09:55 Lepota i Moda Ako vam se kosa brzo masti pravite veliku grešku: Hitno menjajte šampon, poslušajte ovih 5 saveta pri pranju kose
09:29 Horoskop Imaju dobru dušu: Ova 3 horoskopska znaka će vam dati drugu šansu, čak i kada ih povredite
09:05 Zdravlje Za brzi detoks i mršavljenje: Ova 3 biljna čaja će vam očistiti organizam od prazničnog prejedanja
08:34 Dom i saveti Ovakve još niste probali: Neponovljive palačinke će postati vaše omiljeno jelo za doručak
08:12 Porodica Svi će se iznenaditi: Profesor bogoslovije otkrio šta zapravo znači kada se nađe novčić u česnici
08:02 Ispovesti Baka od 37 godina izgleda kao devojčica: „Ljudi misle da lažem, ali ja se ponosim svojom porodicom!“
22:00 Lepota i Moda Besprekorno nalakirane nokte može priuštiti svaka žena: Pridržavajte se ovih pet saveta i manikir će duže trajati
21:34 Poznati Dok joj je sin nestao ona uživa: Šer podelila sliku sa tri decenije mlađim dečkom, mreže se usijale
21:10 Lepota i Moda Ovom trendu Kejt Midlton nije mogla da odoli: Staklena kosa princeze od Velsa zaludela bjuti svet
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima