14:42 Poznati Gde god se pojavi ona je centru pažnje: Džej Lo u haljini dubokog dekoltea, a njen ogrtač je modno remek delo
14:27 Zdravlje "Sutra ću, preksutra ću, imam kad...": Od ove bolesti je umrla naša glumica Ivana Mrvaljević
14:18 Horoskop Merkur je prešao u moćnog Jarca: Donosi velike promene na emotivnom planu, ova tri znaka očekuje ogromna sreća
13:54 Poznati Razotkrivene mračne tajne princeze Šarlin: Zapošljavala ilegalne migrante za male pare dok njen muž razbacuje milione na švalerke
13:33 Horoskop Kakva su deca rođena u znaku Vodolije? Nikada hladna, uvek šarmantna, a zbog jedne stvari su omiljena u svakom društvu
13:11 Poznati Čipka i zmija koja klizi oko vrata: Nikol Kidman na naslovnici Voga u neobičnom izdanju, da li biste se vi usudili?
12:53 Zdravlje Nikada ne podgrevajte ovu hranu: Dr PerišIć otkrio koje jelo je najopasnije jer može da izazove paralizu, gušenje...
12:23 Lepota i Moda Malo pažnje za ovu damu: Klaudija Šifer blistala na premijeri filma, ali je pala u drugi plan kada je on stupio na scenu
11:35 Poznati "Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata": Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave
11:10 Zdravlje Bolji od jutarnje kafe: Topi kilograme, poboljšava koncetraciju, a košta samo 100 dinara
10:54 Poznati Napokon se pojavila obučena: Žena Kanjea Vesta u bundi koja je prekrila lice, a u ovaj detalj su svi gledali
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?