15:14 Dom i saveti Nemate limun u kući? Ovo su savršene zamene, čak mogu poboljšati ukus, a jednu sigurno imate
14:50 Zdravlje Hrana prepuna vitamina D: U ovim zimskim danima jako nam je potreban za zdravlje kože i kostiju
14:49 Ispovesti Praktično je gola: Najkontroverznija Albanka u najizazovnijem izdanju, nosi mikro grudnjak, vidi se svaki centimetar njenih grudi
14:34 Porodica Kako muškarci uništavaju svoje žene: Vladeta Jerotić objasnio probleme svakog balkanskog braka
14:19 Porodica Kao da su pobegle iz džungle: Sramotno ponašanje devojčica zgrozilo internet, hvataju se za glavu od šoka, a majka samo stoji i gleda
13:54 Dom i saveti Stavite ovaj začin na radijator: Upija neprijatne mirise u kući i popravlja raspoloženje
13:49 Porodica Zbog reči ove bake stegnuće vam se grlo: "Moj muž je vodio druge žene u restoran, a na meni je štedeo"
13:15 Poznati Ni sestra nije odolela trendu: Viralni ,,naravno" video Kim Kardašijan inspirisao Kortni da ostavi svoj pečat, tajming je bio perfektan!
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
12:28 Porodica Narodna verovanja: Ove poklone ne kupujte voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, privlače lošu sreću!
12:02 Lepota i Moda Svaka sličnost je namerna? Blejk Lajvli iskopirala autfit zle nastavnice iz hit serije, jedno ipak nikada neće moći
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?