20:25 Zdravlje Tajna vitke linije Viktorije Bekam: Ujutru pije jabukovo sirće i radi još 3 stvari svakog dana
20:00 Ispovesti Nije brijala dlake na telu 5 godina: Kaže da se oseća privlačnije nego ikada i da njenom momku to ne smeta!
19:07 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 16. februar: Ovan da se čuva tračeva na poslu, Vage imaju ljubavnu svađu, a jednom znaku stižu lepe vesti
18:38 Porodica Zbog nje se ceo internet svađa: Devojka (30) napisala 14 razloga zbog kojih ne želi da ima dete
17:48 Porodica Ona ga samo iskorišćava: „Moj tata čeka bebu sa mojom drugaricom, a sve su krili od mene!“
17:23 Zdravlje Da li spanać treba spremiti sa mlekom ili ne: Dilema većine domaćica konačno je rešena
17:04 Ispovesti "Ceo moj 10-godišnji brak je bio laž": Krila neverstvo muža od svih, sve dok nije završila u bolnici...
16:52 Porodica Ko je majka, a ko je ćerka? Ove žene će vas baciti u potpuni rebus, a obe izgledaju fantastično
16:28 Poznati Koliko samo blistaju od sreće! Selena Gomez dragom čestitala Dan zaljubljenih najslađim fotkama, a bilo je i nestašnih dodira
16:05 Lepota i Moda Obožava kreacije ove Srpkinje: Zendaja u do sad nikad viđenom stajlingu, opet dokazala titulu ikone stila
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?