10:55 Dom i saveti Ni u ludilu: Stručnjak moli ljude da hitno prestanu prosipati mleko u sudoperu – ovo je jako važno
10:35 Horoskop Ljubav im kuca na vrata: Ova 3 znaka će se zaljubiti do ušiju krajem oktobra, samoću ostavljaju u prošlosti
09:53 Poznati Pokazala usvojenu ćerku: Glumica (21) objavila prvu sliku devojčice, grlila je zajedno sa sinom Bon Džovija
09:52 Porodica Satire nas teror savršenstva i optimizma! Zašto krijemo rane ispod filtera i glumimo da smo dobro čak i kad nismo?
09:35 Dom i saveti Stavite ga u bure još ovog vikenda: Kiseli kupus vraća imunitet, topi salo i čisti organizam od toksina
09:15 Dom i saveti Tačno u ovo vreme otvorite prozore: Stručnjaci otkrivaju kada treba provetravati dom da biste sprečili vlagu i buđ
08:55 Dom i saveti Lekar otkriva plan za dug život bez bolesti: U 90 dana možete izgubiti 19 kilograma i podmladiti se za deceniju
08:31 Ispovesti Operacija mi je važnija od deteta: Muž kaže da sam sebična, a ne shvata da će mi promeniti život
08:03 Zdravlje Za mršavljenje i mladolikost: Od ove namirnice nema bolje, retko je jedemo, a vrlo je ukusna
21:30 Ispovesti Mlada izbacila zaovu sa svadbe: „Svima je otkrila našu tajnu, uništila mi je najvažniji dan u životu!“
20:59 Poznati Dženifer Aniston progovorila o borbi za bebu: „Već 20 godina pokušavam da postanem majka“
20:30 Dom i saveti Recept za kiseli kupus baka Mare: Rasol joj je uvek bistar kao suza, a glavice hrskave do proleća!
11:23 Zdravlje Simptomi zapušenih krvnih sudova: Mnogi ne obraćaju pažnju na njih, a mogu izazvati infarkt
11:03 Ispovesti Svaki dan dobijam 70.000 evra za džeparac! Domaćica iz Dubaija zakukala, objasnila šta sve mora da trpi, a šta joj je strogo zabranjeno
10:42 Lepota i Moda Zaboravite na kreme: Vitamin C bolje deluje na kožu kada se unese ishranom, a najviše ga ima u ovim namirnicama
10:20 Poznati Ni mrtvu je ne štede: Neoprostiv čin najboljih drugarica Ejmi Vajnhaus naveo da se ljudi zapitaju "gde će im duša!?"
09:58 Horoskop Veliki preokret do kraja godine: Mars od 15. decembra menja sudbinu svakog znaka – a njima se smeši neverovatna sreća
09:37 Dom i saveti Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju