22:17 Poznati Kat Dosa oduševila publiku: Pevačica se pojavila u glamuroznoj beloj haljini od perja sa plaštom, a onda se skinula!
21:40 Poznati Kosjerina blista u crno-srebrnoj kombinaciji: Ipak, svi pričaju o njenoj „Majli Sajrus“ frizuri
21:05 Ispovesti Svi su bili šokirani: Kad se rodio, imao je kožu stogodišnjaka, a pogledajte kako izgleda danas
20:40 Poznati Teya Doru prati simbolika na Pesmi za Evroviziju: Jedan je od najvećih favorita, da li će joj anđeoski broj doneti sreću?
20:14 Poznati Kat Dosa na Pesmi za Evroviziju: Osvojila je publiku glasom i harizmom, nazivaju je srpskom Arijanom Grande, a evo odakle potiče
19:49 Zdravlje Dobro se pogledajte u ogledalu: Oftalmolog otkriva 3 znaka bolesti srca koja se vide u očima
19:24 Poznati Zinaida Dedakin slavi 16. rođendan: Srpsku glumicu publika pamti po ulozi u seriji ,,Porodično blago", a 2021. godine je savladala opaku bolest
19:01 Ispovesti Mila iz Novog Sada smršala je 41 kg! Imala je 134, tumor, razvodila se, ali od dijete nije odustala i za 11 meseci se prepolovila
18:47 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 1. mart: Dok se Vage vrte u začaranom krugu, Device će dobiti ono što nisu očekivale
18:27 Lepota i Moda Frizura kao iz salona: Evo kako da napravite savršene lokne kod kuće koje vas neće ništa koštati
15:27 Dom i saveti Kilogram ide i do 900 evra! Najskuplji su ženski cvetovi, u Srbiji ih ima na svakom ćošku, samo retko ko ume da prepozna ovu biljku
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo