12:17 Lepota i Moda Žene iz Pariza odlepile za cipelama obućara iz Sombora: Koštaju 17.000 evra i utrkuju se koja će pre da ih kupi
11:50 Poznati "Ostavite je na miru!": Oglasio se slavni fotograf nakon skandala Kejt Midlton i ućutkao mnoge
11:25 Poznati Ko je muškarac iz šume isklesanog tela: Zaludeo žene, ne ispušta sekiru, a bavi se potpuno nečim drugim
11:05 Poznati Novi blam Kloi Kardašijan: Rijaliti zvezda se zaigrala u fotošopu, internet eksplodirao od komentara
10:15 Horoskop Oni znaju tajnu dugovečnosti: Ova 4 horoskopska znaka najčešće imaju dug i srećan život
09:04 Porodica Ozbiljno upozorenje: Eksperti otkrivaju kako slušalice utiču na zdravlje vašeg deteta, nije mala stvar
08:40 Lepota i Moda Dolaskom proleća vraćaju se i boje: Ideje za nokte sa kojima ćete biti trendi i primećene
08:10 Dom i saveti Držač za četkicu za zube je jedno od najprljavijih mesta: Evo kako da ga lako očistite, sve što vam treba je sirće
07:46 Zdravlje Doktor Radak otkriva kako može da se spreči moždani udar i "podmladi" mozak: Evo koji suplementi "hrane" sive ćelije
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente