17:58 Zdravlje Kako sprečiti dijabetes tip 2? Važno je konzumirati prave namirnice, zdravlje na usta ulazi
17:45 Horoskop Njima će novac "pasti sa neba": Obavezno igrajte loto ako ste rođeni u ovom znaku, zgnućete brdo para
17:33 Lepota i Moda Izaberite najbolju kremu protiv bora: Ne verujte na reč proizvođaču, već sami testitrajte proizvod
17:26 Dom i saveti Ako kao novogodišnji poklon dobijete sat, posuđe, bisernu ogrlicu: Evo šta prema verovanju treba da uradite - da biste izbegli nesreću
17:04 Horoskop Apsolutni genijalci: Ljudi rođeni u ovom znaku imaju snažan intelekt i uvek su o svemu informisani, muškarci znaju zašto ih vole
15:30 Zdravlje Što ste stariji, teže je smršati: Sa ovim ćete lako smanjiti struk i nakon 50. rođendana
15:21 Dom i saveti U nedelju se sadi božićna pšenica: Donosi sreću i blagostanje, a evo na koji način da je zasejete ako želite plodnu 2024.
15:00 Lepota i Moda Kraljica minimalizma: Kendal Džener u crnoj slip haljini pokorila Las Vegas, njena zanosna figura je oduševila sve prisutne
14:35 Zdravlje Sve što ste mislili da znate, pada u vodu: Prema boji žumanceta, pogodite koje jaje je najzdravije
14:13 Ispovesti Znate li kako izgleda savršena žena u očima muškarca? Ovo je sedam stvari koje najviše vole, nije ono što ste očekivale
13:32 Poznati "Moraće da drži oči, ali i novčanik širom otvoren": Oglasio se bivši muž devojke Toma Kruza i poslao upozorenje glumcu
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!