08:10 Porodica Tvrdoglavo dete je sreća: Tata objašnjava zašto je to velika prednost u životu, a roditeljima savetuje samo jedno
07:06 Zdravlje Lekari imaju pune ruke posla: Doktorka otkrila kome je post zabranjen, poseban oprez za 2 kategorije ljudi
22:10 Poznati Emili Ratajkovski razbesnela fanove: Njena nova objava naišla na žestoke kritike zbog ovog detalja
21:38 Lepota i Moda Trik koji ćete obožavati: Dodajte vazelinu ovaj sastojak za efekat punijih usana bez filera
21:13 Poznati Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije: Nikol Egert objavila sliku bez kose, zbog bolesti sama obrijala glavu
20:48 Poznati Ben Aflek u centru pažnje: Glumac se odrekao prepoznatljive brade, kako vam se dopada promena imidža?
20:23 Porodica Ništa joj nije bilo jasno: Preslatka reakcija bebe na tatinog brata blizanca nasmejala milione
19:59 Poznati Tragičan kraj najlepše Jugoslovenke: Nikica Marinović je šarmom osvojila planetu, a njena smrt je i danas misterija
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 20. mart: Ovnovima ljubav cveta, Blizanci, obratite pažnju na zdravlje
19:10 Zdravlje Ginekolog upozorava: Ovakav donji veš privlači najviše bakterija, izbegavajte da ga nosite
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente