15:30 Poznati Katastrofa ili pun pogodak: Điđi Hadid u izdanju za koje mnogi kažu "Ja ovo nikad ne bih obukla"
15:12 Poznati Prizor kako u mokroj majici izlazi iz mora i danas se pamti: Evo kako posle 40 godina izgleda najpoznatija misica bivše Juge
14:51 Porodica Kako veštačka inteligencija vidi Srbe i Srpkinje: Da, muškarac liči na Karađorđa, a tek da vidite ženu
14:47 Dom i saveti Svi imaju jedno slovo na levom palcu: Pronađite ga i pogledajte šta vam je sudbina namenila
14:11 Lepota i Moda Vasilije ili Josip, ko je bolji frajer? Najzgodniji doktor u Srbiji dobio protivnika u Hrvatskoj
14:00 Zdravlje Mnogi je izbegavaju, a idealna je za mršavljenje: Ova namirnica topi salo, spušta pritisak i holesterol, čuva srce
13:45 Ispovesti UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno
13:35 Lepota i Moda Zlatne alke na dekolteu i prorezi na struku: Kupaći Marije Karan kao najprovokativniji model ovog leta
13:24 Poznati Ana Ivanović kao barbika: U roze od glave do pete, nikada je nismo videli u ovakvom izdanju
13:23 Poznati I kada nije sređena, Džej Lo izgleda brutalno: Prošetala gradom u "apa drapa" fazonu, nema muškarca koji se nije okrenuo za njom
12:30 Horoskop Pun Mesec u Vodoliji donosi haos: Ova četiri znaka biće na udaru, život im se menja iz korena
12:07 Poznati "On je sve gore i gore": Bivša devojka Brusa Vilisa otkrila detalje o stanju slavnog glumca, porodica je očajna
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice
19:57 Poznati Crna Ema: Glumica zamalo da se onesvesti od straha na crvenom tepihu, automatski pala u naručje zgodnog kolege
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 18. maj: Vagama je ljubav u kritičnom stanju, Strelcima stiže odluka iz inostranstva