14:30 Zdravlje Brazde na jeziku: Mogu da ukažu na problem sa važnim organom, evo kada se treba obratiti lekaru
14:06 Lepota i Moda Želite kosu boje čokolade? Ovaj frizer će vas ofarbati kremom, pa ćete biti slatki kao šećer!
13:42 Ispovesti "Smišljaju da me proglase ludom": Veru pod stare dane, snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
13:19 Dom i saveti Glatko, oštro, integralno, ražano? Evo koja vrsta brašna se za šta koristi, od toga zavisi da li će kiflice, hleb ili kolač uspeti
12:54 Ispovesti Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“
12:10 Ispovesti „Šta treba da uradim da me uhapsiš?“ Ona je najpoznatija policajka na svetu, a mnogi kažu i da je najzgodnija
11:52 Poznati "Samo ti kopita fale": Srpska glumica potražila savet na instagramu, pa dobila gomilu jezivih uvreda zbog fotke u kupaćem kostimu
11:23 Zdravlje Izbegavajte ih ako želite da smršate: Ove 2 vrste mleka goje, a svi ih smatraju zdravim
10:54 Poznati Da li znate čiji su ovo sinovi? Tata im je poznati glumac, brutalan je frajer i žene ga obožavaju
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente
12:30 Poznati Ljubav jača od Holivuda, kraj strašniji od filma: Zbog ove žene Rob Rajner je promenio kraj kultnog filma – njihova ljubav završila se tragedijom
12:03 Dom i saveti Zašto je 2026. toliko moćna? Numerolozi upozoravaju – dolazi godina koja briše staro i pokreće potpuno novi životni ciklus