12:01 Horoskop Univerzum im donosi poklone: Faza sreće počinje za 2 znaka Zodijaka pri punom Mesecu, 24. aprila
11:08 Poznati Došao je dan kada je filter zakazao, a mi videli kako zaista izgleda: Bez šminke i nadogradnje kose, ni traga od latino zavodnice
10:52 Zdravlje Istraživanje potvrdilo: Jedna grupa žena više voli slatkiše od ostalih, izdato ozbiljno upozorenje
10:31 Poznati Bila je najlepša beba na svetu: Majka se obogatila na njoj, a sada je postala neprepoznatljiva
10:15 Zdravlje Najbolje vreme za doručak čuva srce: Naučnici otkrili šta se dešava ako jedete između 7 i 9 ujutru
09:01 Zdravlje Sve počinje sa bolom u leđima: Bolest od koje godišnje oboli 1500 Srba odnosi najviše života
08:02 Zdravlje Ne jedete dovoljno vlakana: Pet grešaka u ishrani koje izazivaju natečenost i kesice oko očiju
21:48 Zdravlje Muči vas problem sa nesanicom? Umesto lekova, popijte ovaj voćni čaj, zaspaćete za tren oka!
21:22 Horoskop Samo ovakav novčanik privlači novac: Nije važna boja, već oblik i obavezno ovo stavite unutra za izobilje
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente