10:27 Poznati Ima 59, a izgleda kao da joj je 25! Ljudi šokirano gledaju njeno telo u bikiniju, pa krštenicu, a evo zašto izgleda duplo mlađe
10:07 Zdravlje Test sa palcem pokazuje da li vam je život u opasnosti: Traje samo minut, a može da otkrije ozbiljan problem sa srcem
09:28 Poznati Sofija je ponovo trudna! Manekenka se tek porodila, a sada opet deli najlepše vesti, pogledajte ovu sliku
09:07 Zdravlje Snižava pritisak: Samo jedan pokret je dovoljan da biste se osećali bolje, ali treba zapamtiti ovo
08:48 Poznati Tom Kruz se razvodi čim žena napuni 33 godine? Zastrašujuća teorija se širi internetom, ljudi u šoku!
08:27 Horoskop Neverovatni su ljubavnici, a nisu Škorpije: Muškarci rođeni u ovom znaku su najfatalniji u krevetu, niko ne može da im odoli
08:02 Ispovesti Sestra mi zavodi verenika: Malo je reći da sam pobesnela kada sam saznala, sada imam samo jednu opciju
21:28 Ispovesti Devojčica (5) rastužila celu zemlju: Niko od drugara joj nije došao na rođendan, njeno pitanje slama srce!
20:58 Porodica Privlači svađe i siromaštvo: Mnogi Srbi ovo drže ispred vrata, nisu ni svesni koliko je to loše!
20:27 Dom i saveti Recept za kisele krastavce: Gotovi su za 15 minuta, uspevaju čak i početnicima, a lepši su od onih iz prodavnice!
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem
18:55 Ispovesti Pokazala šta je kupila ćerki za 11. rođendan: Majka šokirala ljude, najviše su je napali zbog jednog poklona
18:26 Poznati Niko je nije prepoznao: Bejbi iz „Prljavog plesa“ ima 65 godina, evo kako danas izgleda
17:57 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži ako ovo uradite: Isključujte 3 uređaja koja troše kao ludi i kad ne rade