11:35 Poznati Promenila lični opis: Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“ prošetala crvenim tepihom u Kanu, niko je nije prepoznao!
10:03 Lepota i Moda Trudnica sa stilom: Hejli Biber otkrila stomačić na najnovijim slikama, jedan detalj je svima privukao pažnju!
09:29 Zdravlje Ne preterujte sa vodom: Ukoliko primetite ove znake upozorenja, vreme je da napravite pauzu
08:37 Lepota i Moda Dženifer voli opuštenu trenerku: Inspirisala žene širom sveta još jednim savršenim autfitom, odličan izbor za proleće
07:55 Dom i saveti Kako da "naterate" drvo novca da procveta, a sa njim i vaš novčanik: Dodajte 2 sastojka u saksiju
21:02 Lepota i Moda Otišla na depilaciju, pa zažalila: Devojka otkrila kako je završila sa opekotinama na licu, jedna sitnica je napravila haos!
15:51 Dom i saveti Rešite se vlage i buđI očas posla: Tajna je samo u jednom prahu, a svi se kunu da je najefikasniji upijač vode
15:29 Horoskop Pare im ležu na račun baš pred Novu godinu! Ova 3 znaka konačno se rešavaju dugova i kredita, stiže im veliki novac
15:07 Dom i saveti Znate li koja je razlika između srpske i turske kafe? U kuvaru iz 1967. sve jasno piše, Turci u džezvu prvo dodaju ovo
14:44 Ispovesti Verenik mi je umro od infarkta dva sata pre svadbe! Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
14:22 Zdravlje Prvi znaci starenja: Promene se odmah uoče na ovim delovima tela, ali sitnice mogu da zadrže mladolikost
14:07 Porodica ALTA banka uz šampione: Aleksandar Komarov najbolji rvač sveta, Vojislav Trajković najbolji trener Srbije