14:35 Lepota i Moda Pokazala u kupaćem svoje zmijsko telo: Elizabet Harli ispričala šta jede, pa izgleda duplo mlađe u 59. godini
14:02 Poznati "Imaću problem zbog ovoga": Voditeljka otkrila kako se ponaša Dženifer Lopez kada se isključe kamere
13:30 Lepota i Moda Njena lepota u 48. godini nije sa ovog sveta: Izazovno elegantan stil Šarliz Teron, ostavio muški svet bez reči
12:55 Porodica On hoće više, a ona bolje: Advokat za razvode otkrio 2 problema zbog kojih se brakovi raspadaju
12:00 Poznati Njena smrt je pod velom misterije: Glumica je umrla mlada, suprug je zlostavljao, a priča se i da je bio u vezi s njenom majkom
11:38 Dom i saveti "Trudimo se iz petnih žila da oteramo turiste": Paprena cena kafe u Kotoru šokirala posetioce, ali to nije najgore, naplatili i ovo
11:25 Zdravlje Diže pritisak i zapušava krvne sudove: Kardiolog otkriva koju grickalicu nikada ne jede, mnogima je omiljena!
10:53 Dom i saveti Samo ovako će lepo napredovati: Kada je bolje zalivati baštu i cveće, ujutru ili uveče?
09:55 Poznati INTERVJU Nataša Aksentijević, glumica: „Teško je nasmejati ljude, srećna sam što uspevam u tome“
15:03 Ispovesti Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
14:01 Zdravlje Dočekati 100. je sitnica: Istraživanje otkriva maksimalan životni vek koji bi ljudi mogli da dočekaju
13:00 Horoskop Zapamtite ova 4 datuma u januaru: Donose sreću, preokrete i neočekivane životne promene!
11:30 Ispovesti Zaljubila se u siromašnog automehaničara: Prijateljice su je ponižavale, a kasnije zaplakale od zavisti
11:00 Horoskop Sutra, 21. decembra počinje sezona Jarca: Donosi potpuno novu energiju i velike promene, sve postaje mnogo jasnije