15:35 Poznati Voli da joj bude udobno: Poznata glumica prošetala crvenim tepihom u najružnijim papučama na svetu!
15:10 Dom i saveti Čišćenje fleka od voća: Uklonite mrlje sa odeće pomoću bakinih trikova, provereno rade!
14:45 Ispovesti Doći ćeš ti kod mene! Polako... strpljiv sam ja!: Hit priča oca Peđe kod sudije za prekršaje, "ispovedi me žena začas"
14:20 Zdravlje Leti se voda gomila u nogama i stomaku: Uz pomoć ovog minerala izduvaćete se kao balon
13:30 Ispovesti "Da li je to lutka ili žena?": Plavuša u poršeu postala hit na internetu, svi gledaju da li je uopšte živa!
13:05 Zdravlje Kardiolog upozorava: Ovo su 3 simptoma zapušenih krvnih sudova koji mogu izazvati infarkt
12:15 Porodica „Nikad nisam bila srećnija“: Udala se posle 2 dana za muškarca koga je upoznala na internetu, ali to nikome nije rekla
11:50 Porodica Mamu su probudili čudni zvuci iz kuhinje: Zapanjila se kad je videla šta radi njen trogodišnji sin
11:25 Zdravlje Svadba joj se pretvorila u noćnu moru: Nameštala brus, pa napipala kvržicu, naslutila da se radi o opakoj bolesti
10:40 Zdravlje Bubrežni ili srčani? Svi misle potpuno pogrešno, kardiolog otkriva koji pritisak je opasniji, gornji ili donji
10:15 Dom i saveti Brzi uštipci bez kvasca i praška za pecivo: Ne upijaju ni kap ulja, a biće meki kao duša ako im dodate malčicu ovog
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje