20:07 Poznati Dohvatili se u parku: Suri Kruz pokazala novog dečka, mreže uzavrele nakon ovog trenutka
19:06 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 23. jun: Kod Bikova cveta ljubav, Vodolije i Jarčevi u poslovnom sukobu
18:05 Lepota i Moda Dženifer Garner godinama nosi ovaj kombinezon: Praktičan je, jednostavan i sakriva nedostatke, sve žene ga obožavaju
17:03 Porodica ,,Ja sam ovde odrasla osoba": Evo kako da zavedete red kada vam deca ne daju mira, ispratite 5 jednostavnih saveta
16:09 Lepota i Moda Možda sam debela, ali je i moj novčanik: Slavna pevačica pokazala obline na plaži, jedva smo je prepoznali!
15:06 Dom i saveti Malo kupatilo nije problem: Proširite ga uz pomoć 5 praktičnih saveta, ne treba vam majstor
14:12 Horoskop Uvek nasmejani: Ova 4 znaka prosto zrače pozitivnom energijom, dobro ih je imati pored sebe
13:10 Lepota i Moda Zaboravila na muža: Dženifer Lopez uživa u Italiji u jednodelnom kostimu, a svi se pitaju gde je Ben
12:11 Zdravlje Naučnici otkrivaju: Gojaznost možda nije izazvana lošim navikama, već postoji opasniji krivac
11:09 Poznati Teško me je voleti: Džastin Timberlejk zapažen u javnosti po prvi put nakon hapšenja, fanovi ne mogu da dođu sebi
10:11 Zdravlje Endokrinolog upozorava: Evo zbog čega ne smemo da jedemo više od 1 kriške lubenice dnevno
09:20 Ispovesti Trebaće joj novi pasoš i vozačka: TOTALNA TRANSFORMACIJA, preko noči, Katarina umoran i ostareli izgled zamenila prelepim, mladelačkim
16:45 Ispovesti Martina proklinje dan kad je otišla na depilaciju obrva: "Spalila mi je lice, već danima ne mogu da dođem sebi!"
16:25 Dom i saveti Nikakva muka, još jednostavnije od vašeg načina: Kako se kuva testenina, ovaj trik štedi vreme, a ona bude preukusna
16:06 Poznati Popila pogrešan lek i otišla na snimanje filma: Zbog 1 tablete je "urnisala" koleginicu!
15:46 Poznati Objavljena tradicionalna božićna čestitka princa Vilijama i Kejt Midlton: Jedna stvar ostala nejasna svima, šta se ovde desilo?
15:27 Dom i saveti Kako kupiti najbolji poklon za slavu, a da ne ostanete bez dinara? Donosimo vam najbolje rešenje