13:25 Zdravlje Najmoćnije tačke za glavobolju, vrtoglavicu i iscrpljenost: Doktor Filip otkrio pravilo "pet sekundi" od čega ćete "progledati"
12:24 Ispovesti Bivšem sam s drugog broja javila da sam umrla, ali džaba: Najgluplje stvari koje su žene iz Srbije uradile zbog ljubavi
11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
11:37 Dom i saveti Nije sve do godina: Ovo je pet najčešćih razloga koje uništavaju ženu posle četrdesete
11:30 Horoskop Merkur u Raku u julu napraviće pravi haos na polju finansija: Ova dva znaka će biti udarena po džepu, sledi im novčana katastrofa
11:20 Lepota i Moda Pokazala kako skida dlačice sa lica i šokirala ljude: "Molim vas ne prskajte direktno na lice"
10:45 Ispovesti Videla nogice kako vire iz zemlje: Žena pronašla živu zakopanu bebu, nije ni slutila šta će je snaći za 20 godina
10:44 Poznati Tom Kruz izgleda kao voštana figura: Toliko je izoperisao lice, da je pravo čudo kako uopšte otvara usta
10:20 Poznati "Možda ih je Kanje obe obukao odvojeno, a da nije rekao ni jednoj ni drugoj": Kim Kardašijan i Čejni Džons se pojavile identično obučene
10:05 Poznati Izgleda zastrašujuće: Zvezda popularne serije uhvaćena kako priča sama sa sobom i deluje jako "polupano"
10:00 Porodica Da komšija vidi: Podigli kredit od 10.000 evra da proslave punoletstvo detetu, da li je to vama normalno
22:07 Zdravlje Ova namirnica pojačava glavobolju: Posebno se tokom zime "davite" u njoj, a samo pogoršava tegobu
21:53 Poznati Poznata pevačica zabrinula publiku na koncertu: Nastupom izazvala glasine da nešto nije u redu sa njenim zdravljem
21:25 Dom i saveti Rešite se smrada cigareta koji se uvukao u zidove: Ovi genijalni trikovi će osvežiti prostor, prodisaćete!
20:55 Ispovesti Dobila otkaz jer je na poslu oplakivala smrt poznatog pevača: "Šefica mi je rekla da odrastem, a pre toga je uradila ovo..."
20:26 Poznati Da li među njima ima neke zle krvi? Nekada su bile nerazdvojne drugarice, a sada ne mogu da se gledaju očima
19:54 Lepota i Moda Nema više dileme, ovo su 4 najbolje frizure za tanku kosu: Daju volumen već u korenu i čine je gušćom