13:00 Zdravlje Starinski sok uklanja bolove u želucu: Stručnjak tvrdi da je najbolji ako se pravi od krompira
12:43 Ispovesti "Sklonite mi je s očiju": Tanjina potresna priča o reakcijama mame i bake kada se rodila kao "drugo žensko" u porodici slomila nam je srce
11:00 Dom i saveti Evo kako se rešiti viška vode iz organizma: Šest saveta kako da se rešite otečenih nogu i stomaka
10:52 Zdravlje Napravila sam selfi i shvatila da imam rak: Bio je dovoljan samo jedan dodir, odmah sam znala da me čeka pakao
10:35 Zdravlje Dr Predrag Nenadić otkriva kako da očistimo jetru: Ključ je u ishrani, a ove namirnice nikako ne smemo da jedemo
10:21 Zdravlje Bijonse i Džej Zi se istopili za dve nedelje: Skinuli po osam kilograma, a bili na dijeti kojom su trenutno opsednute žene u Srbiji
09:40 Zdravlje ŠTA JESTI I PITI TOKOM VRELIH DANA Doktorka otkriva koja voda najbolje rashladi, a iznenadiće vas šta kaže za meso
21:43 Poznati Adrijana Lima nikad lepše nije izgledala: Zelena haljina istakla njenu figuru, a svi su gledali u ovaj detalj
20:25 Lepota i Moda Maksi haljine vratile su se na velika vrata: Četiri modela u kojima ćete izgledati zanosno, influenserke su poludele za ovim trendom
20:00 Poznati Godišnjicu proslavila vatrenim poljupcem: Džulija Roberts dokazala da holivudski brakovi mogu da traju
18:35 Poznati Šakirin autfit je zbunio sve: Beli kaput sa natpisom šalje suptilnu poruku, pitanje je kome je upućena, Pikeu ili Hamiltonu?
17:23 Zdravlje Na venčanju osetila "lopticu" ispod satenske haljine: Stomak joj se prevrnuo, shvatila da boluje od užasne bolesti
22:00 Horoskop Kriza za njih ne postoji: Ova 3 znaka će sutra, 13. februara dobiti brdo novca, prihvataju samo velike dobitke
21:32 Poznati Ma kakve burme i tetovaže: Lana del Rej se ovako mužu zaklela na večnu ljubav, zumirajte da vidite originalan detalj
20:57 Zdravlje Nesanica je stvar prošlosti: Ako imate problem sa spavanjem, noćas uradite ovo i rešite se muke za 5 minuta
20:29 Lepota i Moda Pravi skandale i u 83. godini: Marta Stjuart je imala bezobrazan odgovor na pitanje o svojoj garderobi, voditeljka ostala bez teksta
19:58 Poznati ,,Pakao i tortura je...": Evo kako sada izgleda najmlađa milijarderka na svetu, osuđena na 9 godina zatvora zbog bizarne prevare
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 13. februar: Ribe će čuti važne informacije, Ovnovima se sprema ljubavni susret