19:57 Dom i saveti Ni u ludilu: Vodoinstalateri otkrili 5 stvari koje nikada ne smeju da završe u odvodu, mogu da naprave ogromnu štetu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 4. jul: Vage nervira partner, Rakovima se poboljšava poslovna situacija, a šta je sa ostalima?
19:03 Lepota i Moda Beli komplet koji treba da imate ovog leta: Dženifer Lorens prošetala u njemu i očarala sve prisutne, izdužuje siluetu i prikriva nedostatke
18:38 Poznati Muvaju se preko Instagrama: Slavni glumac objavio vrelu fotku, a Blejk Lajvli odmah pojurila da ostavi komentar, fanovi na aparatima!
18:12 Zdravlje Telo me je izneverilo: Mislila sam da treba da izgubim na težini, a ona sam otkrila pravu istinu, o ovome nisam mogla ni da sanjam
17:43 Poznati Sobarica ga pronašla nagog i umotanog u kanape: Tragična smrt holivudskog glumca i dalje misterija
17:23 Poznati Izgledom na svadbi sve razočarala: Udala se jedna od najlepših žena, ljudi začuđeni njenom venčanicom, nije se ni našminkala!
17:03 Zdravlje Kilogrami se tope u sekundi i odmah se vide rezultati: Aleksandra Radović izgubila 10 kilogrma uz ovaj jelovnik
16:43 Zdravlje Ako imate ovo na pupku, odmah idite kod lekara: Doktor kaže da je to simptom ozbiljne bolesti!
16:23 Poznati "Mojim unucima je uskraćeno njihovo pravo": Otac Megan Markl očajan zbog ćerkinih poteza, a evo šta je rekao za kralja Čarlsa
16:22 Zdravlje NEPOZNATI SIMPTOM SRČANOG UDARA: Ukoliko primetite ovo na nogama, odmah posetite lekara
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?