11:20 Zdravlje Ne možete da se opustite? Psiholog objašnjava zašto nam mozak i na odmoru radi 300 na sat i kako da to promenimo
10:53 Lepota i Moda Haljina kraljice Kamile je pravo osveženje: Deluje sasvim obično, sve dok ne zumirate, zbog ovog detalja je postala modna buntovnica
10:30 Horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 15.7. DO 21.7: Lavu će pojaviti svetlo na ljubavnom nebu, Vagi ponuda za posao, Biku Pirova pobeda
10:12 Poznati Zvezda filma ,,Isijavanje" preminula u 75. godini: Godinama se borila sa teškom bolešću, a onda umrla u snu
09:52 Poznati Glumica joj poželela sve najgore, a druga je napala zbog bizarne stvari: Voditeljka Tijana Prica se prisetila najtraumatičnijih detalja iz karijere
09:27 Zdravlje Najznačajnije za masnu jetru, a održavaju krvni pritisak i holesterol: 8 namirnica koje su dobri saveznici protiv stetoze
09:02 Ispovesti Ljudi ne liče na sebe: Bolnice u ovoj zemlji nude promenu ličnog opisa kriminalcima, opremljene su svim i svačim
08:34 Poznati "Da, ja sam razmaženo derište slavnih roditelja": Sin Meg Rajan priznao da ga majčina slava "vinula u zvezde", a ovako ga ona brani
08:13 Dom i saveti Štednja i spavanje su odličan par: Novo istraživanje otkriva njihove međusobne dobrobiti, bićete puni kao brod
21:56 Lepota i Moda Kako ukloniti bubuljice za 1 dan: Uz ovaj kućni tretman i dodatak ishrani, postaće ružna prošlost!
21:25 Ispovesti „Od mene ne očekuj intimnost“: Pismo koje je Ajnštajn napisao Milevi šokiralo ljude, njegovi zahtevi su neverovatni
19:55 Dom i saveti Prvoklasna proja: U testo ubacite 2 tajna sastojka - neće se mrviti i ostaće danima sveža
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 17. decembar: Rak skida veliki teret, Škorpiju vodi intuicija
18:56 Porodica Skoro svaka devojčica u Jugoslaviji je imala ovu lutku, a danas vredi 23.000 evra! Proverite gde ste je zagubili
18:26 Poznati Svi pričaju o novogodišnjoj jelki Ričarda Gira: Pogledajte kako glumac sa porodicom slavi praznike u Španiji
17:56 Zdravlje Zdrava odbojkašica (14) završila u kolicima: Njena majka Danijela 1 simptom mesecima nije shvatala ozbiljno
17:26 Lepota i Moda Glamur u duhu Merilin Monro: Fantazija od haljine savršeno istakla peščanu figuru Sidni Svini