19:58 Porodica Dečak je postao zvezda preko noći: Tata je pitao sina šta je za njega sreća, a njegov odgovor je sve raspilavio
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 19. jul: Lavu kolega pravi zvrčku na poslu, Ovna čeka preokret u ljubavnom životu
19:08 Poznati Nije ostvarila poslednju želju pred smrt: Životna priča Dare iz "Žikine dinastije", koju je cela Jugoslavija volela
18:43 Zdravlje Doktor osmislio dijetu za dugovečnost: Ako želite da živite 100 godina, pridržavajte se ova 3 pravila
18:18 Dom i saveti Samo ovako ćete imati savršen travnjak: Potreban vam je jedan začin iz kuhinje, izgledaće kao tepih!
17:52 Ispovesti TRAŽI 400 EVRA: Moja mama želi da naplati čuvanje deteta, muž ni da čuje, šta da radim?
17:30 Zdravlje Glavobolje se ne smeju ignorisati: Doktor otkriva u kojim slučajevima treba hitno potražiti lekarsku pomoć
17:08 Zdravlje Opasnost nastaje u spavaćoj sobi: Naučnici predlažu da obratite pažnju na ovu stvar, smanjuje rizik od demencije
16:44 Ispovesti Kao beba ostavljena u podrumu u Gnjilanu, sad živi u San Dijegu: Filmska priča Elizabete koja želi da usvoji dete iz Zvečanske
16:23 Lepota i Moda Eva Longorija prelepa i na plaži: Zadivila u narandžastom bikiniju, njene ženstvene obline su bile u prvom planu
15:58 Porodica Da li paklene vrućine mogu izazvati prevremeni porođaj? Stručnjaci dali trudnicama savet zlata vredan
15:37 Horoskop Novac i obilje će se lepiti za vas: Kraj jula donosi finansijsko blagostanje za dva znaka, jeste li jedan od njih?
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!
10:42 Lepota i Moda Peptidi u službi lepotе: Nova kampanja VZK laboratory Age Reset – Neguje tvoje godine