14:09 Zdravlje Nisam imala pojma da moja Klara (4) umire: Vaspitačica je primetila neobičan simptom na nozi, spasila joj je život
13:46 Zdravlje Doktorka upozorila: Magnezijum ne mešajte sa ovim lekovima, evo u koje doba dana je najbolje da ga pijete
13:00 Zdravlje Dermatolog upozorava: Najpoznatiji srpski lek za opekotine je najopasniji, prestanite da to stavljate na kožu
12:10 Dom i saveti WC šolja čista i blistava za tren oka: Proizvod iz kuhinje od 20 dinara, skida kamenac bolje od hemije, samo pospite i sačekajte minut
11:45 Dom i saveti Dojila rođenog brata, pa se našla u sekti: Uznemirujuća priča poznate dizajnerke - živela u ugovorenom braku sa "tužnim čovekom"
11:23 Dom i saveti Svi će ovog leta biti ljubomorni na vaš vrt: Cveće kome ni ekstremno visoke temperature ne mogu ništa
11:01 Zdravlje Doktorka upozorila na opasne letnje infekcije: Ovo je naveći rezervoar zaraze, a nije bazen
10:37 Poznati Sofija Vergara pokazala novog dečka i bacila žene u trans: Njen izabranik je oličenje pravog Apolona
10:24 Lepota i Moda Skinula Belu Hadid sa trona: Proglašena najlepša žena sveta, "kao dete sam zlostavljana, zaključavali su me u ormare"
10:07 Dom i saveti Uvek nosite sunčane naočare tokom leta: Stjuardesa otkrila zašto je to važno, a evo kako olakšava putovanje
09:37 Poznati "Obećala je da će me proganjati": Najbolja drugarica Šenon Doerti otkrila šta je doživela nakon njene smrti
22:00 Horoskop Stiže novi početak: Ova 3 horoskopska znaka zaboravljaju na probleme u četvrtak, 18. decembra, život im se prolepšava
21:33 Zdravlje Ovako se najbolje spava: Doktori otkrili šta treba da uradite pre nego što sklopite oči, probudićete se sveži
20:58 Ispovesti Mladoženja želi da otkaže venčanje: Bio je ludo zaljubljen, zaprosio je nakon 10 meseci veze, ali sada se kaje
20:31 Dom i saveti Mogu da se otruju: Ovu prazničnu hranu nikako nemojte davati ljubimcima, izbegnite posetu veterinaru
19:59 Poznati Leonardo Dikaprio šokirao koleginicu: Nije mogla da veruje da nije pogledao film koji ga je proslavio
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 18. decembar: Vage da se okrenu sebi, Jarčevi da se čuvaju preokreta