08:40 Horoskop Nikada ih neće mučiti finansijki problemi: Ovi horoskopski znakovi privlače novac kao magnet
08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede
17:40 Poznati Zbog njenih FOTOGRAFIJA u bikiniju gore društvene mreža: Proglasili su je za ženu sa savršenim proporcijama, sada su mišljenja i više nego podeljena
17:15 Lepota i Moda Modni eksperti tvrde da treba da ih bacimo, a mi ih i dalje obožavamo: Ove ženske TORBE su i dalje aktuelne
15:52 Horoskop Ove Srpkinje rođene su u najomraženijem horoskopskom znaku: Iz njih, ipak izbija lepota i harizma
11:22 Zdravlje Svaka deseta osoba u Srbiji ima problem sa štitnom žlezdom: Dr Miloš Žarković otkriva šta može da poremeti njeno funkcionisanje
15:45 Dom i saveti Praktični saveti kako da uklonite neprijatan miris iz frižidera: Pet trikova nakon kojih će mirisati kao novo
15:31 Porodica Pet moćnih srpskih imena za devojčice: Jako su retka i imaju jedno od najlepših značenja
15:21 Poznati Njeni isklesani trbušnjaci su san svake žene: Manekenka svoju liniju duguje ovoj laganoj vežbi
08:25 Dom i saveti I po cičoj zimi i najvećem minusu uvek će biti tople: 5 saveta kako da vam noge nikada ne budu hladne
08:09 Zdravlje Radila je sve do svoje 85. godine: Bivša medicinska sestra (101) otkrila tajnu svoje dugovečnosti, "želim da vas upozorim na ovu hranu"
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao