10:20 Porodica "Poslata od Boga": Ženska deca koja na krštenju dobiju ovo ime predodređena su za veliku sreću
10:00 Zdravlje Zbog vremena u Urgentnom dnevno i 100 pacijenata: Hitna reakcija spasava život, a ovo su simptomi
08:40 Poznati Zendaja je BOGINJA stila, ali ovaj test nije prošla: Evo zašto joj nisu dozvolili da uđe u restoran u RIMU
08:00 Zdravlje Ako OVAKO merite pritisak DOBIĆETE netačne rezultate: Stručnjaci otkrivaju GDE grešite, ovo može da bude veoma OPASNO
21:52 Poznati Ovakvo telo nemaju ni dvadesetogodišnjakinje: Slavna glumica na pragu sedme decenije pozirala u kupaćem kostimu, svi misle da je dušu prodala đavolu
20:30 Poznati Tretira žene kao tanjire: Za repera tvrde da nije normalan, ovako je služio hranu gostima
19:55 Ispovesti Kupila je torbicu za 100 dinara, pa doživela šok: To što je pisalo na njoj niko nije očekivao
19:30 Ispovesti Mihailo je otišao u podrum po KROMPIR i na mestu pao mrtav: Par minuta kasnije isto se desilo i njegovoj ženi, razlog je bizaran
17:45 Porodica Za njihovu odluku mnogi kažu da je bolesna: Evo zašto je mladi par odbio da usvoji dete
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti
18:58 Lepota i Moda Srpkinje su odlepile za ovom frizurom: Vizuelno podmlađuje i prekriva sede, a lice čini blistavim