21:18 Lepota i Moda Ublažite bore bez botoksa: Negujte lice uljem koje zateže i osvežava kožu, a košta samo 250 dinara!
20:47 Ispovesti Baka Jelica iz Niša pliva i roni sa 86 godina! “Svakog dana imam 10 stvari u planu koje ću da uradim”
20:18 Porodica Novak Đoković otkrio šta ne toleriše u vaspitanju dece: „Ja to nikada ne bih uradio“, svima dao lekciju iz roditeljstva!
19:49 Poznati Nije ni čudo što Ben nije izdržao: Džej Lo je zahtevala ovaj broj intimnih odnosa nedeljno i još 3 neverovatna uslova za brak s njom!
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. avgust: Kod Vage varnice na svim poljima, a jedan znak će imati sudbinski susret
18:53 Dom i saveti Sirovo meso je puno bakterija: Sve ćete ih ukloniti samo ako ga operete na ovaj način, treba vam 1 sastojak iz kuhinje
18:28 Horoskop Ljubav će cvetati, na poslu će biti najuspešniji... 2 horoskopska znaka čeka kosmička sreća u septembru
18:03 Poznati Svojim oblinama izazvala kolaps na plaži: Najzgodnija novinarka na svetu u mini bikiniju sve hipnotisala
17:43 Zdravlje Doktori otkrivaju: Pacijenti u komi možda imaju sposobnost da reaguju, a evo i na koji način
17:19 Dom i saveti Znate li šta zapravo znači izraz "pao sa kruške"? Svi koristimo ovu frazu, a pojma nemamo odakle potiče
16:52 Ispovesti Posula pepeo pokojnog deke u okean, a onda je 27 miliona ljudi ostavila bez teksta: Nije bila spremna za ono što je usledilo
16:27 Lepota i Moda Džulija Roberts kida u 50. godini zahvaljujući ovakvom doručku: Evo koje namirnice su obavezne na njenom spisku
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora
19:00 Poznati Ovi Bekamovi se ne smiruju, kod njih samo drama i farsa: Evo šta su sada uradili, odmah morao da reaguje Kruz
18:29 Lepota i Moda E pa ljudi moji, ima li luđeg trenda od ovog? Ovaj komad garderobe biće hit leta 2026. godine, prodavaće se svuda, a malo ko će smeti da ga obuče
17:58 Dom i saveti I kada ga operete, on je i dalje masan: Evo kako da očistite tiganj skroz-naskroz, ni trunka prljavštine neće ostati
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra: Kraj godine neće prijati jednom znaku, biće trzavica, tenzije i suza