20:58 Ispovesti U restoranu sam dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, došlo mi je da se ispovraćam
20:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 31. avgust: Device, stiže vam važna informacija, Rakovi, zbog ovog susreta vam neće biti dobro!
18:56 Dom i saveti "Bože me sačuvaj, gde vi živite": Srpkinje frapirane šta su Amerikanke tek sada otkrile za čišćenje kuhinje
17:54 Lepota i Moda Ako se ovako oblačite, izgledaćete 10 godina starije: Ovu grešku sa košuljom i pantalonama svi pravimo
17:21 Horoskop Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, čeka vas neviđena sreća: U septembru u vaš život stižu i novac i ljubav
17:02 Zdravlje Džaba ih pijete: Ovi lekovi ne smeju da se uzimaju posle 18 časova, imaju kontra efekat
16:45 Lepota i Moda Zaboravite šampon za suvo pranje: Devojka otkrila novi trik, sastojak koji svakodnevno koristite čini čuda za masnu kosu
16:20 Porodica Porodična drama zbog nasledstva: Ćerka dobila od oca deo imovine, braća ljuta; Majka podržava sinove, tvrdi da ćerki 'ne treba ništa'
16:02 Lepota i Moda Zakopčana do grla na plus 30: Dajana Kiton pokazala svoj prepoznatljivi stil, pantalone su idealne za jesen, žene ih mahom kupuju!
15:03 Porodica Muvaju frajere u supermarketu: Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale
11:33 Porodica Sandra je držala brdo odeće na stolici: Ono što je njen tata uradio oduševilo je 2,5 miliona ljudi!
11:07 Dom i saveti Veš mi nikad nije bio nežniji: Sipam ovo u mašinu, pere, omekšava i miriše bolje od kupovnog omekšivača!
10:42 Porodica Ona koja ste obožavali, sada odlaze u zaborav, vraćaju se stara: Ovo su najlepša imena za dečake i devojčice u Srbiji, evo i kako su izabrana
10:24 Dom i saveti Razara svu prljavštinu, noćna mora je za kamenac: Kako da očistite dno wc šolje, dosadno crnilo nestaje za tili čas
10:05 Horoskop Jupiter otvara vrata novca: Do 27. decembra sudbina nagrađuje 4 znaka, jedan treba ODMAH da uplati tiket