11:57 Dom i saveti U četvrtak sam imala 72 kg, a u subotu pet manje: Ovo povrće pomaže da izbacimo višak tečnosti iz tela
11:32 Horoskop Rođeni u ovom znaku donose sreću sebi i drugima: Imaju Božji blagoslov da se uvek izvuku iz nevolje
11:22 Zdravlje Ovo je najvećI krivac za masne naslage na stomaku: Stručnjaci navode da samo 1 sastojak vodi do dijabetesa i bolesti srca
11:02 Ispovesti Haos u Turskoj zbog manekenke koja se slikala u džamiji: Devojku nazivaju sramotom, a fotograf dobija pretnje
10:30 Lepota i Moda Dženifer Aniston ima 54 godine, a skoro da nema bore: Krema koju koristi košta 2.000 dinara, a ima je i u Srbiji
10:05 Poznati Paparaco fotke Selme Hajek zgrozile ljude: Bez filtera i fotošopa je daleko od zgodne žene sa Instagrama
09:40 Poznati "Ovo je nešto što je meni dalo sjajne rezultate": Vežbe za stomak Danijele Dimitrovske koje možete raditi kod kuće
09:00 Lepota i Moda Hejli Biber obožava ovu frizuru: Za ovaj trend morate znati ako razmišljate o jesenjoj promeni
07:18 Zdravlje "Mama, mislim da ću da umrem": Maja (6) otpuštena iz bolnice sa upalom krajnika, da bi preminula 2 dana kasnije, neutešna majka traži pravdu
22:20 Lepota i Moda Savršeni mejkap ne možemo da zamislimio bez veštačkih trepavica: Viralni trik kako da ih pravilno zalepite
21:26 Poznati "Razmišljanja me često vode u propast i tugu": Žena Brusa Vilisa otkrila da se teško nosi sa bolešću svog muža
21:10 Dom i saveti Raskošno će cvetati do prvog snega: Stručnjak otkriva kako muškatle da vam bujaju do kasne jeseni
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 11. januar: Lavovi, partner vas izluđuje svojim postupcima, Ribe, ne nasedajte na laži bliskih ljudi
18:47 Poznati Govorila joj je da ima "pileći mozak", a ne prestaje da je "kopira" u svemu: Megan Markl očajnički želi da bude poput buduće kraljice Engleske
18:16 Dom i saveti Ceo život pogrešno nosite bademantil: Ostaćete šokirani kada budete videli kako se pravilno vezuje
17:43 Dom i saveti Da li spuštate dasku WC šolje dok puštate vodu? Ako ne, pravite kobnu grešku, niste ni svesni posledica
17:15 Poznati Glumica koju Srbi obožavaju nema sreće u ljubavi: Brak joj se raspao nakon 20 godina kao kula od karata, njen bivši nikako nije mogao da "svari" ovo
16:50 Ispovesti Majka ga je pozvala, on se okrenuo i video kako je udara kamion: Teške sudbine ljudi koje je splet nesrećnih događaja odveo na dno