15:36 Poznati Ronaldo otkrio kada će biti svadba! Fudbaler konačno objavio datum venčanja sa Georginom
15:17 Dom i saveti Rešio je da spava 3 sata kao Nikola Tesla: Pogledajte šta mu se dogodilo posle samo 7 dana
14:50 Dom i saveti Hvata vas jeza, curi vam nos: Doktorka otkriva da jedna kap ovoga zaustavlja infekciju u startu
14:22 Horoskop Zvezde će im dati vetar u leđa: Ova tri znaka će ostvariti veliki uspeh do kraja godine
13:58 Lepota i Moda Urban chic sa vintage prizvukom: Ove karirane pantalone postale su prava opsesija – žene stoje u redu satima
13:29 Dom i saveti Provereno radi: Sipajte ovu smesu u sudoperu i odvod će za 10 minuta biti potpuno očišćen
12:05 Dom i saveti Fali vam novac, često se svađate: Ne košta ništa da promenite ove stvari u kući, a život će vam postati bajka
11:42 Lepota i Moda Marija Karan šokirala izgledom: Intimu jedva prekrila perjem! Posle tanga farmerki – nova kombinacija ostavila sve bez teksta
11:14 Horoskop Nedeljni horoskop: Jarac će doneti sudbonosnu odluku, Biku konflikt sa kolegama, Škorpija na pragu iznenadnih promena
10:21 Porodica Jedno pile – četiri ručka za celu porodicu! I nijedan ne liči na onaj od juče, ne zna se koji je ukusniji
15:51 Dom i saveti Rešite se vlage i buđI očas posla: Tajna je samo u jednom prahu, a svi se kunu da je najefikasniji upijač vode
15:29 Horoskop Pare im ležu na račun baš pred Novu godinu! Ova 3 znaka konačno se rešavaju dugova i kredita, stiže im veliki novac
15:07 Dom i saveti Znate li koja je razlika između srpske i turske kafe? U kuvaru iz 1967. sve jasno piše, Turci u džezvu prvo dodaju ovo
14:44 Ispovesti Verenik mi je umro od infarkta dva sata pre svadbe! Posle tri meseca otkrila sam njegovu jezivu tajnu, zanemela sam od užasa
14:22 Zdravlje Prvi znaci starenja: Promene se odmah uoče na ovim delovima tela, ali sitnice mogu da zadrže mladolikost
14:07 Porodica ALTA banka uz šampione: Aleksandar Komarov najbolji rvač sveta, Vojislav Trajković najbolji trener Srbije