10:35 Porodica Otac Predrag Popović o izazovima današnje porodice: "Deca danas prerastu roditelje već sa deset godina"
14:00 Porodica AKO SE SVETA VODICA BRZO UBUĐA To može ukazivati na prisustvo nečastivih sila, otkriva otac Peđa
13:27 Porodica Jorgan čuva brak! Otac Predrag Popović objasnio parovima tajnu srećnog odnosa, bez svađa i razmirica
10:20 Porodica Otac Predrag otkriva ključni razlog za raspad brakova: Žena traži ovo, a ti moraš da joj pokažeš da...
14:45 Porodica Otac Predrag Popović: Mogu li ženska deca da naslede slavu i zašto ne valja kupovati kolač
10:55 Porodica Objasnio šta je najvažnije u životu: Otac Predrag Popović dao svima lekciju koja dira pravo u dušu
14:15 Porodica "Mene supruga pere, sprema mi hranu, mesi kolač“: Otac Predrag Popović izazvao raspravu govoreći o svom braku
12:56 Porodica Otac Pedrag razjasnio šta raditi sa čuvarkućom: Mnogi rade pogrešno, evo gde treba staviti staro jaje
18:39 Porodica „Da se ne brukamo više!“: Otac Predrag Popović okačio sliku praseta na ražnju i upozorio na grešku koju Srbi prave za 1. maj
15:23 Porodica „Samo nemojte ljudsku džigericu da jedete!“ Otac Predrag Popović dao važnu lekciju o postu svim vernicima
12:46 Poznati Ivan Bosiljčić o tome šta znači biti pravi muškarac: „To nije samo čovek koji diže tegove i lupi šakom o sto“
15:47 Dom i saveti Da l' bele čarape, da l' svetle pantalone, svejedno je: Evo kako da očistite odeću posle kiše, bare na ulici više neće biti problem
15:21 Poznati Manji je od makovog zrna: Okrenuo je leđa rođenoj deci, a sada ga je uhvatila strašna panika zbog 30 godina mlađe
14:58 Horoskop Stiže pun Mesec u Vagi 13. aprila i donosi turbulencije: 4 znaka biće najviše pogođena, konfuzija, svađe, prekidi veza
14:15 Ispovesti "Otvorila sam pozivnicu svoje venčane kume i pritisak mi je skočio na 200": Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu
13:52 Dom i saveti Rešava grinje u jednom potezu: Zavese će biti kao nove kada ih operete na ovaj način, temperatura je ključna