13:30 Lepota i Moda "Ovo je trauma": Sofija Riči vratila najgori bjuti trend, po prvi put žene preispituju njen ukus
17:54 Lepota i Moda Njen stajling zasenio je izbor obuće: Baletanke Sofije Riči su sve što vam treba za prelazni period
12:24 Lepota i Moda Zalizana punđa Sofije Riči je nov bjuti trend: Stilizuje se u tri koraka, a izgledaćete glamurozno
14:45 Lepota i Moda Tri letnja stajlinga Sofije Riči: Popularna trendseterka kao inspiracija za autfite, izgledajte kao milion dolara
18:55 Lepota i Moda Baletanke Sofije Riči zaludele modni svet: Idealne za prelazni period i lako se kombinuju uz sve
15:38 Lepota i Moda Punđa po uzoru na Sofiju Riči je glavni hit ovog leta: Praktična, lako se stilizuje, a deluje tako šik
22:23 Lepota i Moda Sofija Riči ima milione, ali obožava maskaru od 700 dinara: Izbor bogate naslednice je iznenadio mnoge
21:00 Lepota i Moda Udala se Sofija Riči: Izbor venčnice je san snova, Šanel kreacija, šivena po meri, jedan detalj je čini BAJKOVITOM
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!