Zalizana punđa Sofije Riči je nov bjuti trend: Stilizuje se u tri koraka, a izgledaćete glamurozno

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 12:24 0

Zalizana punđa Sofije Riči je zaludela bjuti svet

Sofija Riči

Printscreen/TikTok

Sofija Riči je inspiracija kad nam treba stilska ili bjuti inspiracija. Podjednako dobro igra na oba polja a njena urođena neposrednost najviše dolazi do izražaja na društvenoj mreži Tik Tok. Na ovoj platformi Sofija deli neke svoje svakodnevne rutine, a sada je sa pratiocima podelila način na koji svoju kosu vezuje u neobaveznu zalizanu punđu. Tehnika se sastoji iz svega par koraka, a jedan će vas sigurno iznenaditi.

 

 

Sleek lazy bun – korak po korak

Kako se i sama borila sa kosom koja se krzala i nije mogla da raste, počela je da uvodi novi korak u svakodnevnoj nezi – svaki put bi prilikom zalizivanja čiste kose umesto gela na nju stavljala pakovanje. Time nam kosa upija hranljive sastojke što duže, a frizura zbog dodatnog proizvoda izgleda uredno zalizana.

 

 

Pri deljenju kose na sekcije još jedna novina je da jednu punđu zapravo dobijamo iz tri odvojena repa, a ceo ovaj proces doprinosi boljem izgledu frizure i činjenici da vam glava nije ekstremno zategnuta pri samom vezivanju cele kose odjednom. Ovaj mini tutorijal je zapravo dva u jedan: savet za negu kose i tutorijal za savršen lazy bun.

Uredna frizura kada ostanete bez inspiracije ili vremena

 

 

 

Svi mi neretko nakon pranja kose nemamo živaca da je feniramo i stilizujemo korak po korak, a često se desi da nam je potrebna čista kosa i uredna frizura a vremena je malo. Ova neobavezna ali strogo začešljana punđa je rešenje svih naših problema a plus je da dodavanjem zamenskih proizvoda za stilizovanje u vidu nege pospešujemo rast kose na dnevnoj bazi. 

Komentari (0)
Loading