10:50 Porodica Proslavila je 108. rođendan: Nakon toga je OTKRILA tajnu DUGOVEČNOSTI i deluje nam prilično lako!
10:38 Zdravlje Recept ruskog lekara za DUG ŽIVOT: Pratite njegova JEDNOSTAVNA pravila i doživite STOTU
21:48 Zdravlje Najsrećniji su ljudi na svetu i NAJDUŽE ŽIVE: Hrane se jednostavno, a žene rađaju sa 60! Ovo je tajna njihove dugovečnosti
09:00 Dom i saveti Spremite se za SVETOG JOVANA i sačuvajte ovaj recept: Od istog materijala napravite TRI različita hladna predjela
15:00 Zdravlje Kako živeti zdravije i dugovečnije: Japanci su MUDAR narod, a ovo su njihove TAJNE zbog kojih žive i preko 100 godina
11:38 Poznati Beti Vajt će uskoro napuniti 100 godina: Poznata GLUMICA otkrila svoj recept za DUGOVEČNST, veoma je jednostavan
08:02 Ispovesti SVE STANE U TRI REČI: Ima 102. godine, a ovo je njen recept za dugovečnost i zdravlje
11:33 Lepota i Moda ZDRAVO LEPOTICE, DOVIĐENJA BORICE! Ruskinje se KUNU u ovaj ELIKSIR MLADOLIKOSTI I DUGOVEČNOSTI, a sve sastojke VEĆ IMATE!
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!