07:30 Zdravlje Kardiohirurg 20 godina proučavao STOGODIŠNJAKE: Došao je neverovatnog OTKRIĆA i izbacio JEDNU namirnicu iz upotrebe
18:00 Zdravlje Ovo je TAJNA najzdravijih ljudi na svetu: Većina doživi STOTU, a skoro NIJEDNA osoba nema problema sa SRČANIM oboljenjima
14:26 Ispovesti NI zdrava ISHRANA ni redovno VEŽBANJE: BAKA je DOŽIVELA 116 godina i tvrdila je da je otkrila RECEPT ZA DUGOVEČNOST!
13:59 Zdravlje Dr Uglov živeo je 103 godine i ovo je njegova TAJNA: Smislio je JELOVNIK koji ČISTI organizam, smatrao je da ga OVO uništava
20:40 Ispovesti DEKA (100) je 84 GODINE proveo u istoj FIRMI: Svetski rekorder otkrio tajnu DUGOVEČNOSTI, dve namirnice je IZBEGAVAO ceo ŽIVOT
17:00 Poznati Tajna DUGOVEČNOSTI Elizabete II: Ovo su ZDRAVE NAVIKE od kojih NIJE odustajala tokom života
21:00 Zdravlje Ruski jutjuberi otkrili tajnu dugovečnosti svojih baka: Ova TRI sastojka su zaslužni za njihov ZDRAV i DUG život
15:06 Poznati Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!
18:20 Dom i saveti Najstarija žena ima RECEPT za dugovečnost: Suzana je SVAKOG dana jela ISTI doručak, te namirnice imamo svi u frižideru
19:49 Poznati Kraljičin recept za DUGOVEČNOST: Uz ovakvu VEČERNJU rutinu Elizabeta se oseća VITALNO sa DEVEDESET ŠEST godina
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni