12:00 Dom i saveti Zbog OVOGA se većina parova razvodi: Majka radi dok muž SEDI i čeka da ona sve sredi za njega!
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
10:10 Poznati Kevinu Kostneru je srce "potpuno slomljeno": Supruga čuvenog glumca je podnela zahtev za razvod braka posle 23 godine!
20:30 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. april: Ribama stižu PRELEPE vesti, Vodolije budite spremne na kompromis u ljubavi!
19:30 Horoskop Tri znaka kojima preti RAZVOD do kraja MAJA: Sada će biti stvarno KRAJ, preko OVIH stvari neće moći da se pređe!
13:34 Ispovesti Ovako se proslavlja RAZVOD: Amerikanka napravila feštu, palila stare STVARI, pa sve OBJAVILA (VIDEO)
17:30 Poznati Ona je osramotila kraljevsku porodicu davno pre Megan Markl: Britanci su je zvali "vojvotkinja od svinjetine", skandali joj uništili brak!
18:30 Poznati Nazivali su je "majkom monstrumom" zbog odnosa prema ćerkama: Kad su otkrili šta radi usledio je pakao
11:40 Poznati Halit je trudnu ženu ostavio zbog čuvene Šeherezade: Ovo je prva Sulejmanova supruga koja neverovatno podseća na sadašnju
20:30 Poznati Britni Spirs pokrenula glasine o RAZVODU: Njen muž tvrdi da je sve u redu, a njeni snimci na Instagramu su kao iz HOROR FILMA
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!