12:17 Horoskop Ovi horoskopski znakovi su osuđeni na propast: Uvek se razvedu, svi sa njima raskidaju i ostaju sami do kraja života
11:15 Poznati Saša Joksimović objavio da se razvodi nakon 20 godina braka: A pre nekoliko godina njegov sin je preživeo torturu
18:03 Poznati Posle 18 godina njen brak doživeo je krah: Tori Speling objavila da se razvodi, pa završila u bolnici i bez krova nad glavom
14:07 Poznati Svi pričaju o vezi Rikija Martina sa ovom ženom: Da li je ona razlog kraha braka, mreže se usijale
19:06 Poznati Posle šest godina stavljaju tačku na svoj brak: Riki Martin objavio razvod, voleće se zauvek zbog dece
11:54 Porodica Ovo su žene koje su najviše zaradile od razvoda: Na prvom mestu je Srpkinja sa 864 miliona, a na trećem Bosanka sa 175 miliona evra
16:28 Poznati Razvodi se Kevin Kostner, a žena je baš rešila da ga "oguli": Zahteva basnoslovnu cifru kao alimentaciju za plastične operacije
16:26 Ispovesti Imam 50 godina i muž želi da me ostavi: Ne znam šta da radim, očajna sam, njegovi razlozi su potpuno sumanuti
17:00 Porodica "Odmah se RAZVEDI": Mladoženjin gest na dan venčanja sve razbesneo, ali kad su čuli objašnjenje... KAKAV OBRT!
17:42 Ispovesti Nisam grešnica, samo želim slobodu: Ispovest žene koja već 11 godina pokušava da izađe iz braka u koji je naterana
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!