16:35 Dom i saveti Tajna je u omiljenom jelu: Tri namirnice bez kojih nije mogla najstarija žena na svetu koja je živela 122 godine
12:14 Dom i saveti Ovaj vitamin može da spusti krvni pritisak: Jedna doza dnevno smanjuje rizik od moždanog udara, demencije i srčanog udara
11:02 Lepota i Moda Osećate se izgubljeno u svojim 40-50-im? Evo 3 saveta da se vratite na pravi put
07:15 Zdravlje Ako se budite u ovo doba noći to je loš znak: Pogledajte na sat i saznajte šta u vašem telu nije u redu
14:01 Porodica Srećni parovi, pre spavanja, uvek rade ove stvari: Ako se ne pronalazite, vaš brak je gotov, samo vam to niko još nije javio
14:25 Dom i saveti Presekla je limun na 4 dela i stavila u spavaću sobu: Kad vidite zbog čega I vi ćete odmah uraditi isto
12:45 Dom i saveti Otvarate li vrata rerne odmah nakon pečenja: Stručnjaci upozoravaju na grešku koja može skupo da vas košta
11:14 Dom i saveti Ranije generacije su obožavala ove prženice, a danas ih retko ko priprema: Samo naše bake znaju za tajni sastojak
15:47 Zdravlje Doktorka StanišIć otkriva: Ova namirnica najviše podiže holesterol, a evo šta kaže za beli luk
13:45 Dom i saveti Brzo se od novih pretvore u froncle: Evo kojih 5 komada odeće nikad ne treba sušiti na sušilici
14:45 Dom i saveti Treba li zaista prati tek kupljenu odeću? Konačno ste dobili odgovor na ovo pitanje koje mnoge buni
13:06 Porodica "Nesposobna si kao tvoj otac": Evo kako da sa pet "običnih " rečenica uništite život svojoj ćerki
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac